088-3040900 info@vss-security.nl

Alarmopvolging van VSS Security!

Indien uw alarm afgaat sturen wij snel een surveillant aan. Hij controleert het pand aan de buitenzijde op aanwezige inbraakschade. Eenmaal binnen handelt de surveillant de melding af volgens het vooraf overeengekomen protocol. Bij bijzonderheden zorgt de surveillant direct voor de nodige vervolgacties. Deze kunnen bestaan uit het informeren van een contactpersoon, politie, brandweer of bijvoorbeeld het inschakelen van een glaszetter.

Van iedere alarmopvolging stellen wij een duidelijk rapport op van de bevindingen en handelingen. Tijdens de afhandeling van de melding zenden wij direct het volledige rapport per e-mail. Dagelijks controleren wij of de alarmopvolgingen aan de hand van diverse maatstaven, zoals responssnelheid en dienstuitvoering om zo kwaliteit te waarborgen.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u treft, kan er altijd worden ingebroken of andere schade ontstaan. Dergelijke calamiteiten doen zich vaak voor op momenten waarop u dat het minst verwacht. Het is dan lastig om snel adequate maatregelen te treffen. Onze surveillant blijft aanwezig totdat uw pand weer veilig is en regelt de afdichting en schadeherstel voor u.

Diensten combineren met alarmopvolging & Keyholding!

  • Als uw alarmopvolger zijn wij in staat gecombineerde diensten uit te voeren:
  • Het openen en afsluiten van uw bedrijf, op de meest uiteenlopende tijdstippen.
  • Interne- en externe rondes.
  • Maandelijkse BMI-controles op tijden dat het uw primaire proces niet verstoort. U bent hierdoor altijd goed gedocumenteerd waarmee u aan alle wettelijke eisen voldoet.

Kostenbesparing middels een klantenportaal:

In onze online klantenportaal kunt u alle verrichte werkzaamheden duidelijk terugvinden. Ook kunt u hiermee monitoren, zodat u de beveiliging van uw pand verder kan aanscherpen en het aantal nodeloze meldingen kan verminderen. Zeker als u meerdere panden met een alarmsysteem in beheer hebt levert ons online klantenportaal extra voordelen. Samen kunnen kunnen we zo onnodige meldingen en wellicht zelfs inbraken voorkomen.

Vraag een offerte aan voor Collectieve beveiliging

Pin It on Pinterest

Share This