Kom jij ons team versterken?

Direct beveiliging nodig in Eindhoven?

Van andermans spullen afblijven “dat is toch de normaalste zaak van de wereld” Helaas ziet niet iedereen het zo en vinden er regelmatig inbraken plaats. De verzekeraar kent steeds strengere regelgeving als het gaat om brand en inbraak-beveiliging. VSS security helpt u graag met uw beveiliging. We zijn namelijk gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, particulieren, collectieve bedrijventerreinen, banken, scholen, overheidsinstanties, zorginstellingen, bouwlocaties, leegstand in de omgeving Eindhoven.
Als u onverwacht in een ongewenste situatie komt waarin u geen grip op de situatie heeft en waarin u z.s.m. ondersteuning nodig heeft van een beveiligingspartner in de omgeving van Eindhoven. VSS Security levert op Eindhoven gerichte beveiligingsdiensten met zorgvuldig gescreende beveiligers die servicegericht en proactief zijn!

Over VSS Security

VSS Security B.V. is met meer dan 20 jaar ervaring een bekende speler in de beveiliging van objecten in en rondom Eindhoven. Met onze beveiligingsdiensten bieden we maatwerkoplossingen waarin veiligheid, snelheid, kennis en kunde tegen een betaalbaarheid voorop staat. Of het nu gaat over het inhuren van beveiliging/ beveiligingsadvies of technische oplossingen, we bieden u transparant inzicht waarin KPI’s worden getoetst en verbetert. Samen met u werken we aan de meest ideale en betaalbare beveiligingsoplossingen. We zorgen ervoor dat u een vaste contactpersoon heeft, waarmee u snel kunt schakelen naar de gewenste behoefte!

Tijd voor een kop koffie met een van onze adviseurs?

Bent u benieuwd wat wij als beveiligingsbedrijf voor uw situatie in Eindhoven kunnen betekenen? U kunt ons telefonisch bereiken op 088-3040900.
Via WhatsApp op onze webpagina of via e-mail info@vss-security.nl

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij op beveiligingsgebied voor u kunnen betekenen en wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor VSS Security

  • 20+ jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Erkend beveiligingsbedrijf
Alarmopvolging

Alarmopvolging

Het is een rustgevende gedachte dat u 24/7 een partner heeft die rekening houdt met uw alarmsysteem!

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u niet aan iedereen sleutels en een alarmcode uit hoeft te delen!

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Het waarborgen van een ongestoorde bedrijfsvoering, of het bieden van een stabiele omgeving geeft niet alleen rust, maar draagt in belangrijke mate bij tot een positief imago. 

Receptiediensten

Receptiediensten

Receptiediensten op basis van een permanente of semipermanente invulling.

Opgeleid persoon

Door het uitbesteden van uw controles aan VSS Security, voorkomt u deze nalatigheid. VSS Security beschikt over ervaren medewerkers. Ook hebben wij de juiste middelen om uw systeem veilig te kunnen controleren.

Draadloze alarmknop

Draadloze alarmknop

Zorg er voor dat de veiligheid van uw medewerkers en de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd blijven door gebruik van te maken van een systeem die in een noodsituatie er voor zorgt dat er adequaat gereageerd wordt.

Veiligheidsscan

Veiligheidsscan

Is mijn pand wel veilig genoeg?
Dat weet u na onze veiligheidsscan!

Laat u informeren waar uw mogelijke zwakheden liggen.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging door met meerdere ondernemers op een bedrijven- of industrieterrein gezamenlijk de kosten te delen. Hierdoor wordt een mobiel surveillant gemakkelijker betaalbaar en beter inzetbaar.

Bewaking

Bewaking

Toenemende dreigingen agressie is een regelmatig terugkerend beeld geworden in de maatschappij. Neem maatregelen om risico’s en dreiging zoveel mogelijk te beperken.

Tijdelijk alarmsysteem

Tijdelijk alarmsysteem

Door snelle respons voorkomen dat
inbrekers denken veilig te zijn. 

Security & Safety shop

Webshop

Ons assortiment Security & Safety producten. 

BHV toezichthouder

BHV toezichthouder

Bedrijfshulpverlener nodig?

Bedrijven terreinen in Eindhoven waar VSS Security haar bewakingsdiensten levert

Eindhoven is een stad met veel ruimte voor ondernemers en industrie. De stad beschikt over 17 grote bedrijventerreinen. Op de meerderheid van deze bedrijventerrein kan VSS Security haar bewaking en mobiele surveillance diensten leveren. Hieronder hebben we er een aantal opgesomd.

  • Bedrijvenpark Esp
  • Brainport Eindhoven
  • De Hurk
  • De kade
  • Eindhoven Airport
  • Eindhoven centrum
  • GDC Eindhoven Acht
surveillance