Kom jij ons team versterken?

VSS Security B.V.

Beveiligingspartner in Helmond en omstreken

VSS Security B.V. heeft in het verleden een overname gedaan van Bewakingsdienst Securiteit Helmond (voorheen gevestigd aan de Breedijk te Helmond) Mede door deze overname zijn er behoorlijk wat relaties van VSS Security gevestigd in het Helmondse. VSS Security is met meer dan 20 jaar ervaring een bekende speler in de beveiliging van objecten in en rondom Helmond. Wij bieden maatwerkoplossingen waarin veiligheid, snelheid, kennis en kunde tegen een betaalbaarheid voorop staat. Of het nu gaat over het inhuren van beveiliging/ beveiligingsadvies of technische oplossingen, we bieden u transparant inzicht waarin KPI’s worden getoetst en verbetert. Samen met u werken we aan de meest ideale en betaalbare beveiligingsoplossingen. We zorgen ervoor dat u een vaste contactpersoon heeft, waarmee u snel kunt schakelen naar de gewenste behoefte!

Direct beveiliging voor uw onderneming in Helmond nodig?

VSS Security is erop ingericht om snel en flexibel invulling te geven aan uw behoeftes. We zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, collectieve bedrijventerreinen, banken, particulieren en overheidsinstanties, zorginstellingen, bouwlocaties, leegstand in Helmond.
Regelmatig maken wij het mee dat er plotseling een ongewenste situatie gebeurt waarin u z.s.m. ondersteuning nodig heeft van een beveiligingspartner. VSS Security levert betrouwbaar gescreende mensen die servicegericht en proactief zijn!

Helmond is voor VSS Security een bekend servicegebied voor bewakingsdiensten.

Helmond ligt aan de Zuid-Willemsvaart tussen Nuenen en Deurne, dichtbij Eindhoven en is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De gemeente en stad tellen bijna 100.000 inwoners en heeft een oppervlakte van net onder de 55 km².

Helmond was eeuwenlang een centrum van textiele nijverheid en de metaalindustrie. U zult de surveillanceauto’s van VSS Security dan ook regelmatig rond zien rijden in Helmond. Op meerdere industrieterreinen in Helmond voorzien wij al sinds jaren zakelijke klanten van onze dienstverlening.

Bewakingsdienst in Helmond ook op bedrijventerreinen in Helmond

 • Hoogeind
 • De Engelseweg
 • De Weijer
 • Groot Schooten
 • Helmond West
 • BZOB-Bedrijventerrein Zuid Oost Brabant

Maar ook in de dienstverlening voor particulieren is Helmond voor VSS Security geen onbekend terrein. De gemeente Helmond kent vier kernen: De stad Helmond, onderverdeeld in een aantal wijken en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Helmond kent verschillende wijken waarvoor VSS Security ondermeer de alarmopvolging voor woonhuizen verzorgt.

Helmondse wijken waar VSS Security met  bewakingsdiensten actief is:

 • Binnenstad
 • Helmond-Oost
 • Helmond Noord
 • ´t Hout
 • Brouwhuis
 • Helmond-West
 • Warande
 • Stiphout
 • Rijpelberg
 • Dierdonk
 • Brandevoort

Uw beveiliging in Helmond goed geregeld!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de diensten die wij in Helmond kunnen aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 088-3040900
Via WhatsApp op onze webpagina of via e-mail info@vss-security.nl

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij in Helmond op beveiligingsgebied voor u kunnen betekenen en wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor VSS Security

 • Meerdere surveillancediensten in Helmond
 • 20+ jaar ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • Erkend beveiligingsbedrijf
Alarmopvolging

Alarmopvolging

Het is een rustgevende gedachte dat u 24/7 een partner heeft die rekening houdt met uw alarmsysteem!

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u niet aan iedereen sleutels en een alarmcode uit hoeft te delen!

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Het waarborgen van een ongestoorde bedrijfsvoering, of het bieden van een stabiele omgeving geeft niet alleen rust, maar draagt in belangrijke mate bij tot een positief imago. 

Receptiediensten

Receptiediensten

Receptiediensten op basis van een permanente of semipermanente invulling.

Opgeleid persoon

Door het uitbesteden van uw controles aan VSS Security, voorkomt u deze nalatigheid. VSS Security beschikt over ervaren medewerkers. Ook hebben wij de juiste middelen om uw systeem veilig te kunnen controleren.

Draadloze alarmknop

Draadloze alarmknop

Zorg er voor dat de veiligheid van uw medewerkers en de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd blijven door gebruik van te maken van een systeem die in een noodsituatie er voor zorgt dat er adequaat gereageerd wordt.

Veiligheidsscan

Veiligheidsscan

Is mijn pand wel veilig genoeg?
Dat weet u na onze veiligheidsscan!

Laat u informeren waar uw mogelijke zwakheden liggen.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging door met meerdere ondernemers op een bedrijven- of industrieterrein gezamenlijk de kosten te delen. Hierdoor wordt een mobiel surveillant gemakkelijker betaalbaar en beter inzetbaar.

Bewaking

Bewaking

Toenemende dreigingen agressie is een regelmatig terugkerend beeld geworden in de maatschappij. Neem maatregelen om risico’s en dreiging zoveel mogelijk te beperken.

Tijdelijk alarmsysteem

Tijdelijk alarmsysteem

Door snelle respons voorkomen dat
inbrekers denken veilig te zijn. 

Security & Safety shop

Webshop

Ons assortiment Security & Safety producten. 

BHV toezichthouder

BHV toezichthouder

Bedrijfshulpverlener nodig?