Kom jij ons team versterken?

Beveiligingspartner in Laarbeek

VSS Security B.V. is met meer dan 20 jaar ervaring een bekende speler in de beveiliging van objecten in Laarbeek. Met ons uitgebreid pakket aan beveiligingsdiensten bieden we betaalbare maatwerkoplossingen voor ondernemers en particulieren waarin veiligheid, snelheid, kennis en kunde voorop staat. Of het nu gaat over het inhuren van beveiliging/ beveiligingsadvies of technische oplossingen, we bieden een transparant inzicht waarin KPI’s worden getoetst en verbetert. Samen met de klant werken we aan de meest ideale en betaalbare beveiligingsoplossingen.

Veiligheid door collectieve beveiliging in Laarbeek

Een goed voorbeeld van de aanwezigheid van VSS Security als beveiligingsbedrijf in Laarbeek het aanbieden van een maatwerkoplossing is de samenwerking met Stichting Collectieve Beveiliging Laarbeek (SCBL). SCBL is een stichting voor particulieren en ondernemers in Laarbeek. Het doel van deze stichting is het verhogen van de veiligheid voor particulieren en bedrijven in Laarbeek door criminaliteit vanuit de openbare weg, zoals diefstal en vernieling, te verminderen!

Preventie door inzet van surveillance

Wij doen dit vanuit preventie door inzet van surveillance vanaf de openbare weg. Door met meerdere particulieren en bedrijven in Laarbeek de kosten te delen wordt een surveillant gemakkelijker betaalbaar en beter inzetbaar.

In de avond-, nacht-, en weekenduren is er in het algemeen weinig toezicht. Minder toezicht vergoot de kans op inbraak of onopgemerkte brand. Door het gezamenlijk inzetten van beveiliging met gedeelde kosten, worden hierdoor de surveillancemogelijkheden vergroot. Een collectieve beveiliger is efficiënter en reageert sneller.

Onze activiteiten als collectieve beveiliger van Laarbeek

 • Signaleren en alarmeren bij inbraak en verdachte situaties.
 • Signaleren en rapporteren van vandalisme en gevaarlijkse situaties.
 • Melden overlast van zwerfafval bij de Gemeente.
 • Melden van defecte straatverlichting bij de Gemeente.

Voordelen van collectieve beveiliging in Laarbeek:

Het grootste voordeel is dat de kosten in verhouding lager liggen dan bij het individueel inhuren van dezelfde dienstverlening.

Na kantooruren wordt er op een bedrijventerrein steeds meer gesurveilleerd, in verband met gezamenlijke deelname en meer werkzaamheden.
Bij een alarmopvolging of calamiteit is de mobiel surveillant van VSS Security snel ter plaatse. Criminaliteit wordt hierdoor teruggedrongen, de situatie wordt minutieus in kaart gebracht en gecommuniceerd naar de politie.

Direct beveiliging nodig in Laarbeek?

VSS Security is erop ingericht om snel en flexibel invulling te geven aan uw beveiligingsbehoeftes. We zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, particulieren, collectieve bedrijventerreinen, banken, scholen, overheidsinstanties, zorginstellingen, bouwlocaties, leegstand.

Als u onverwacht in een ongewenste situatie komt waarin u geen grip op de situatie heeft en waarin u z.s.m. ondersteuning nodig heeft van een beveiligingspartner dan levert VSS Security beveiligingsdiensten met zorgvuldig gescreende beveiligers die servicegericht en proactief zijn!

Laarbeek, een bekend servicegebied voor VSS Security .

U zult de surveillancewagens van VSS regelmatig zien in Laarbeek. Wij verzorgen zo de beveiliging van diverse objecten in en rondom de wijken

 • Beek en Donk
 • Aarle-Rixtel
 • Lieshout
 • Mariahoud

En op de Bedrijventerreinen Beekerheide, Bemmer, Torenakker en Duivenakker .

Interessant voor uw bedrijf of woning?

U kunt ons telefonisch bereiken op 088-3040900.
Via WhatsApp op onze webpagina of via e-mail info@vss-security.nl

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij op beveiligingsgebied voor u kunnen betekenen en wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor VSS Security

 • 20+ jaar ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • Erkend beveiligingsbedrijf
Alarmopvolging

Alarmopvolging

Het is een rustgevende gedachte dat u 24/7 een partner heeft die rekening houdt met uw alarmsysteem!

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u niet aan iedereen sleutels en een alarmcode uit hoeft te delen!

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Het waarborgen van een ongestoorde bedrijfsvoering, of het bieden van een stabiele omgeving geeft niet alleen rust, maar draagt in belangrijke mate bij tot een positief imago. 

Receptiediensten

Receptiediensten

Receptiediensten op basis van een permanente of semipermanente invulling.

Opgeleid persoon

Door het uitbesteden van uw controles aan VSS Security, voorkomt u deze nalatigheid. VSS Security beschikt over ervaren medewerkers. Ook hebben wij de juiste middelen om uw systeem veilig te kunnen controleren.

Draadloze alarmknop

Draadloze alarmknop

Zorg er voor dat de veiligheid van uw medewerkers en de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd blijven door gebruik van te maken van een systeem die in een noodsituatie er voor zorgt dat er adequaat gereageerd wordt.

Veiligheidsscan

Veiligheidsscan

Is mijn pand wel veilig genoeg?
Dat weet u na onze veiligheidsscan!

Laat u informeren waar uw mogelijke zwakheden liggen.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging door met meerdere ondernemers op een bedrijven- of industrieterrein gezamenlijk de kosten te delen. Hierdoor wordt een mobiel surveillant gemakkelijker betaalbaar en beter inzetbaar.

Bewaking

Bewaking

Toenemende dreigingen agressie is een regelmatig terugkerend beeld geworden in de maatschappij. Neem maatregelen om risico’s en dreiging zoveel mogelijk te beperken.

Tijdelijk alarmsysteem

Tijdelijk alarmsysteem

Door snelle respons voorkomen dat
inbrekers denken veilig te zijn. 

Security & Safety shop

Webshop

Ons assortiment Security & Safety producten. 

BHV toezichthouder

BHV toezichthouder

Bedrijfshulpverlener nodig?