VSS Security B.V.

Beveiligingspartner in Son en Breugel en omgeving

VSS Security B.V. is met meer dan 20 jaar ervaring een bekende speler in de beveiliging van objecten in en rondom Son en Breugel. Met onze beveiligingsdiensten bieden we maatwerkoplossingen waarin veiligheid, snelheid, kennis en kunde tegen een betaalbaarheid voorop staat. Of het nu gaat over het inhuren van beveiliging/ beveiligingsadvies of technische oplossingen, we bieden u transparant inzicht waarin KPI’s worden getoetst en verbetert. Samen met u werken we aan de meest ideale en betaalbare beveiligingsoplossingen. We zorgen ervoor dat u een vaste contactpersoon heeft, waarmee u snel kunt schakelen naar de gewenste behoefte!

Direct beveiliging nodig in Son en Breugel?

VSS Security is erop ingericht om snel en flexibel invulling te geven aan uw behoeftes. We zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, particulieren, collectieve bedrijventerreinen, banken, scholen, overheidsinstanties, zorginstellingen, bouwlocaties, leegstand.
Als u onverwacht in een ongewenste situatie komt waarin u geen grip op de situatie heeft en waarin u z.s.m. ondersteuning nodig heeft van een beveiligingspartner. VSS Security levert beveiligingsdiensten met zorgvuldig gescreende beveiligers die servicegericht en proactief zijn!

Son en Breugel, voor VSS Security bekend servicegebied.

De surveillancewagens van VSS Security worden regelmatig gezien in Son en Breugel en verzorgt zo de beveiliging van diverse objecten in en rondom deze plaats in het Oosten van het mooie Brabant.

Meer over Son en Breugel

Son en Breugel is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente bestaat uit de kerkdorpen Son en Breugel die op korte afstand tegenover elkaar aan de Dommel liggen. De gemeente telt tegen de 18.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 26,67 km² De gemeente Son en ligt nabij het centrum van Brainportregio Eindhoven.

Tussen het Wilhelminakanaal en de noordelijke randweg van Eindhoven ligt bedrijvenpark Ekkersrijt dat met zijn ruim 260 hectare en maar liefst ruim 350 bedrijven een van de grootste bedrijventerreinen van Zuidoost-Brabant vormt.

Interessant voor uw bedrijf of woning?

U kunt ons telefonisch bereiken op 088-3040900.
Via WhatsApp op onze webpagina of via e-mail info@vss-security.nl

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij op beveiligingsgebied voor u kunnen betekenen en wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor VSS Security

  • 20+ jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar
  • Erkend beveiligingsbedrijf
Alarmopvolging

Alarmopvolging

Het is een rustgevende gedachte dat u 24/7 een partner heeft die rekening houdt met uw alarmsysteem!

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u niet aan iedereen sleutels en een alarmcode uit hoeft te delen!

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Het waarborgen van een ongestoorde bedrijfsvoering, of het bieden van een stabiele omgeving geeft niet alleen rust, maar draagt in belangrijke mate bij tot een positief imago. 

Receptiediensten

Receptiediensten

Receptiediensten op basis van een permanente of semipermanente invulling.

Opgeleid persoon

Door het uitbesteden van uw controles aan VSS Security, voorkomt u deze nalatigheid. VSS Security beschikt over ervaren medewerkers. Ook hebben wij de juiste middelen om uw systeem veilig te kunnen controleren.

Draadloze alarmknop

Draadloze alarmknop

Zorg er voor dat de veiligheid van uw medewerkers en de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd blijven door gebruik van te maken van een systeem die in een noodsituatie er voor zorgt dat er adequaat gereageerd wordt.

Veiligheidsscan

Veiligheidsscan

Is mijn pand wel inbraakveilig en brandveilig genoeg? Dat weet u na onze veiligheidsscan!
Laat u informeren waar uw mogelijke zwakheden liggen.

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging door met meerdere ondernemers op een bedrijven- of industrieterrein gezamenlijk de kosten te delen. Hierdoor wordt een mobiel surveillant gemakkelijker betaalbaar en beter inzetbaar.

Bewaking

Bewaking

Toenemende dreigingenen agressie is een regelmatig terugkerend beeld geworden in de maatschappij. Neem maatregelen om risico’s en dreiging zoveel mogelijk te beperken.

Tijdelijk alarmsysteem

Tijdelijk alarmsysteem

Door snelle respons voorkomen dat
inbrekers denken veilig te zijn. 

Security & Safety shop

Webshop

Ons assortiment Security & Safety producten. 

BHV toezichthouder

BHV toezichthouder

Toenemende dreigingenen agressie is een regelmatig terugkerend beeld geworden in de maatschappij. Neem maatregelen om risico’s en dreiging zoveel mogelijk te beperken.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday