Collectieve beveiliging

Samen zorgen voor veiligheid!

COLLECTIEVE BEVEILIGING

Door met meerdere ondernemers op een bedrijven- of industrieterrein gezamenlijk de kosten te delen, wordt een mobiel surveillant gemakkelijker betaalbaar en beter inzetbaar. In de avond-, nacht-, en weekenduren is er in het algemeen weinig toezicht op bedrijventerreinen. Minder toezicht vergroot de kans op inbraak of onopgemerkte brand. Door het gezamenlijk inzetten van beveiliging met gedeelde kosten, worden de surveillancemogelijkheden vergroot. Een collectieve beveiliger is efficiënter en reageert sneller. Het merendeel van binnenkomende alarmmeldingen is vaak loos alarm, maar moet echter wel altijd snel opgevolgd worden. VSS Security neemt deze zorg graag voor u uit handen. U kunt met een gerust gevoel gaan slapen.
Voordelen van collectieve beveiliging:
  • Het grootste voordeel is, dat de kosten in verhouding lager liggen dan bij het individueel inhuren van dezelfde dienstverlening.
  • In verband met gezamenlijke deelname wordt er na kantooruren steeds meer gesurveilleerd.
  • Bij alarm of calamiteit is de beveiligingsmedewerker van VSS Security snel ter plaatse.
  • Criminaliteit wordt hierdoor teruggedrongen, de situatie wordt minutieus in kaart gebracht en gecommuniceerd naar politie en indien gewenst de opdrachtgevers..
VSS Security biedt verschillende mogelijkheden van collectieve beveiliging.
Voor collectieve beveiliging is niet altijd een stichting of een bestuur nodig. Met meerdere deelnemers gezamenlijk beveiliging inhuren en kosten delen is ook een collectieve vorm. Interesse in onze dienstverlening? VSS Security… Een vertrouwd gevoel van veiligheid!
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday