088-3040900 info@vss-security.nl

COLLECTIEVE BEVEILIGING

Collectieve beveiliging door met meerdere ondernemers op een bedrijven- of industrieterrein gezamenlijk de kosten te delen. Hierdoor wordt een mobiel surveillant gemakkelijker betaalbaar en beter inzetbaar.
In de avond-, nacht-, en weekenduren is er in het algemeen weinig toezicht op bedrijventerreinen. Minder toezicht vergroot de kans op inbraak of onopgemerkte brand. Door het gezamenlijk inzetten van beveiliging met gedeelde kosten, worden de surveillancemogelijkheden vergroot.
Een collectieve beveiliger is efficiënter en reageert sneller. Het merendeel van binnenkomende alarmmeldingen is vaak loos alarm, maar moet echter wel altijd snel opgevolgd worden. VSS Security neemt deze zorg graag voor u uit handen. U kunt met een gerust gevoel gaan slapen.

VOORDELEN VAN COLLECTIEVE BEVEILIGING:

  • Het grootste voordeel is, dat de kosten in verhouding lager liggen dan bij het individueel inhuren van dezelfde dienstverlening.
  • In verband met gezamenlijke deelname wordt er na kantooruren steeds meer gesurveilleerd.
  • Bij alarm of calamiteit is de beveiligingsmedewerker van VSS Security snel ter plaatse.
  • Criminaliteit wordt hierdoor teruggedrongen, de situatie wordt minutieus in kaart gebracht en gecommuniceerd naar politie en indien gewenst de opdrachtgevers..

HOE WERKT DE COLLECTIEVE BEVEILIGING?

De mobiele surveillancedienst houdt uw bedrijventerrein goed in de gaten, vooral op tijden dat het terrein er verlaten bij ligt. Onze mobiele surveillanten rijden regelmatig rondes over uw bedrijventerrein. Zodra de mobiele surveillant tijdens de controleronde iets opvalt wordt er direct actie ondernomen. Als er op het op het bedrijventerrein een alarm afgaat komt de melding direct binnen bij VSS Security en wordt de dichtstbijzijnde mobiele surveillant ingeseind en gaat polshoogte te nemen. In het geval van een calamiteit zal de mobiele surveillant er voor zorgen dat de hulpdiensten direct worden ingeschakeld.

KOSTENBESPARENDE BEVEILIGING

VSS Security biedt verschillende mogelijkheden van collectieve beveiliging.
Voor collectieve beveiliging is niet altijd een stichting of een bestuur nodig. Met meerdere deelnemers gezamenlijk beveiliging inhuren is ook een collectieve vorm waarmee u de kosten deelt en zorgt voor een optimale beveiliging van uw bedrijventerrein.

Meer informatie over collectieve beveiliging of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

VSS Security…Voor een vertrouwd gevoel van veiligheid!

Werkgebied VSS Security voor Collectieve beveiliging
Beheer brandmeldinstallatie contact button
Vraag een offerte aan voor Collectieve beveiliging

Pin It on Pinterest

Share This