UW ALARM GAAT AF EN DAN?

Alarmopvolging goed regelen.

Als het alarm van uw beveiligingsinstallatie af gaat is het van belang dat hier snel en adequaat op wordt gereageerd! Bent u er van overtuigd dat dit nu goed geregeld is?

Wat doet u als uw alarm af gaat?

Het alarm van uw pand gaat af, en de alarmcentrale gaat u proberen te bereiken. Gaat u zelf op pad om uw pand te controleren?  Of Is de volgende persoon op de bel lijst bereikbaar en beschikbaar om te gaan kijken? En hoe lang duurt het dan voordat er iemand bij het pand aanwezig is? Voor u het weet heeft de dief al tijd genoeg gehad, om al uw kostbaarheden te stelen! Of u komt aan en weet niet wat of wie u aantreft. Daarnaast dient u er bij stil te staan dat de politie niet bij elk inbraakalarm wordt gewaarschuwd!

Denk aan uw veiligheid bij een alarmopvolging.

Misschien treft u een inbreker aan en beseft u niet welke risico’s u loopt. En als er schade is waardoor u uw pand niet kunt verlaten, dient u er voor te zorgen dat schade gerepareerd wordt. Voor u het weet bent u uren verder voordat u weer naar huis kunt. Of u loopt met de gedachte dat de inbreker misschien nog terug komt, terwijl u op de glaszetter in het donker staat te wachten!

Alarmopvolging door VSS-Security

Als u gebruik maakt van de alarmopvolgingsdienst van VSS-Security komt de alarmmelding volledig automatisch binnen. Op basis van GPS lokalisering ontvangt de dichtstbijzijnde surveillanceauto van VSS-Security de melding. Hierdoor is zijn wij snel ter plaatsen waardoor mogelijke diefstal en schade kan worden beperkt!

Ook de nasleep van inbraakschade goed geregeld.

Als het nodig is nemen de medewerkers van VSS-Security contact op met de politie zodat zij snel met het onderzoek kunnen starten. Tevens regelt de beambte van VSS-Security de nodige noodreparaties en blijft deze ter plaatsen totdat uw pand weer veilig is.

Overzicht en inzicht in de alarmopvolgingsactiviteiten.

Alle bijzonderheden inclusief foto’s van geconstateerde schade, en welke handelingen er door ons zijn verricht, worden door onze beambte duidelijk gerapporteerd. Direct na afhandeling van de melding, ontvangt u per e-mail het volledige rapport.  U kunt het rapport direct gebruiken voor de declaratie bij uw verzekering, inclusief de kosten van VSS-Security!

In onze online klantenportaal kunt u alle verrichte werkzaamheden duidelijk terugvinden.  Ook kunt u hiermee monitoren, om het aantal nodeloze meldingen te verminderen. Wel zo handig als u meerdere panden heeft.

Besteed u alarmopvolging veilig en professioneel uit aan VSS-Security!

U wordt s’nachts niet meer wakker gebeld en tijdens vakanties en feestdagen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wie de sleutelhouder is. En belangrijk; U bent altijd verzekert van het feit dat er iemand snel naar uw pand gaat als er een alarm afgaat!

U kunt uw locaties gerust aan ons overlaten en blijven genieten van uw nachtrust.

 

VSS Security…. Een vertrouwd gevoel van veiligheid!

 

Alarm opvolging na een inbraak

Tarieven alarmopvolging

Jaarabonnement alarmopvolging / sleutelbeheer Per jaar €150,00
(Keuze) jaarabonnement  via automatische incasso Per maand €13,75
Opvolging maximale werktijd 60 minuten op locatie Per uitruk €35,00
Vervolgtarief berekend over resterende tijd Per 15 minuten €15,00
Bij storingen, inbraak, brand, schade en dergelijke kunnen de werkzaamheden van de alarmopvolging langer gaan duren. Hiervoor hanteren wij het vervolgtarief na 60 minuten.

Pin It on Pinterest

Share This