Mobiele surveillance
Alarmopvolging

Het is een rustgevende gedachte dat u 24/7 een partner heeft die rekening houdt met uw alarmsysteem!

Alarmopvolging

Wat doet u als uw alarm afgaat?

Actie bij alarm.

Op het moment dat we een alarmmelding ontvangen, reageert de dichtstbijzijnde VSS beveiliger en gaat direct naar uw pand, om de oorzaak van de melding te onderzoeken. Gaat het om een loos alarm? Dan reset onze beveiliger het alarmsysteem. Bij bijzonderheden zorgt hij direct voor de nodige vervolgacties. Deze kunnen bestaan uit het informeren van een contactpersoon, politie, brandweer of bijvoorbeeld het inschakelen van een glaszetter.
Wanneer onze beveiliger weer vertrekt, dan laat hij vanzelfsprekend uw woning of bedrijf weer veilig achter. Van elke inzet/ bijzonderheid, krijgt u van ons via e-mail een duidelijke rapportage.

VSS Security houdt 24/7 rekening met uw alarmsysteem en is altijd in de buurt. U kunt ons oproepen wanneer het noodzakelijk is, door ons op de tweede of zelfs op de eerste plaats in het waarschuwingsprotocol van uw meldkamer te plaatsen. Ook wanneer u op vakantie, niet bereikbaar of niet beschikbaar bent, kunnen wij als uw bewakingsdienst direct als back-up fungeren.

Wet- en regelgeving

Doordat de politie en brandweer haar procedures voor het opvolgen van een brand- of inbraakalarm verder heeft aangescherpt door enkel te reageren op alarmen die geverifieerd zijn, is het inschakelen van een bewakingsdienst een verstandige keuze. Verificatie kan ook via technische oplossingen gebeuren (bijv. alarmen met meerdere zones of camera’s) of op basis van persoonlijke waarneming.
Onze VSS beveiligers zijn snel ter plaatse en zorgen voor deze persoonlijke verificatie.

“Ik heb een alarmsysteem en camera’s”

Veel bedrijven en particulieren hebben tegenwoordig een alarmsysteem. In de meeste gevallen kan het alarmsysteem eenvoudig via een app op een mobiele telefoon bediend worden. Vaak kan er zelfs live meegekeken worden op de camerabeelden. Voor het terugdringen van nodeloze alarmopvolgingen is dat absoluut een perfecte oplossing. Je zou onterecht de indruk kunnen krijgen dat een bewakingsdienst hierdoor overbodig wordt. Maar wat doet u als u constateert dat er wel iets aan de hand is, gaat u of uw medewerker of de buurman een kijkje nemen?
Wie zorgt er voor de schade-afhandeling op uw bedrijf of woning wanneer u niet beschikbaar bent!

Altijd op de hoogte!

Als klant heeft u een totaaloverzicht van alle geplande en uitgevoerde werkzaamheden.
U krijgt inzichtelijke rapportages waarbij de service-level agreement (SLA) adequaat getoetst kunnen worden.
In uw eigen web omgeving heeft u de mogelijkheid om alles m.b.t. facilitaire zaken van uw gebouwen te beheren!
U zult zelf tijd en dus geld besparen, omdat u alle informatie met betrekking tot de facilitaire zaken overzichtelijk bij elkaar hebt. Kortom een win-win situatie!

Diensten combineren?

Als bewakingsdienst zijn wij in staat gecombineerde diensten uit te voeren:
Bekijk hier al onze diensten!

Wilt u meer weten over VSS Security?
Wij staan u graag te woord!