Kom jij ons team versterken?

Mobiele surveillance
Alarmopvolging

Het is een rustgevende gedachte dat u 24/7 een partner heeft die rekening houdt met uw alarmsysteem!

Alarmopvolging

Een inbraak of brand, het zal je maar gebeuren, dan is goede alarmopvolging een must

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die u treft met bijvoorbeeld een brand of inbraaksysteem of goed hang en sluitwerk, kan er altijd worden ingebroken of andere schade ontstaan. De schade kan variëren van ruitschade tot storm- en waterschade, brand of inbraak.

Een inbreker in je huis tijdens de vakantie of afwezigheid geeft een emotionele impact op je gezinsleven. De buurman wil je liever geen sleutel geven i.v.m. privacy en ook vrienden of familie wil je liever niet belasten als er bij u onverwachts het alarm afgaat.

In het bedrijfsleven geeft een inbraak of brand een probleem op uw core business. Uw medewerkers wilt u liever niet bij nacht en ontij naar uw pand sturen met de mogelijke gevaren. Ook verzekeraars hebben steeds strengere eisen ten aanzien van inbraak en brandpreventie. Dergelijke calamiteiten doen zich vaak voor op momenten waarop u dat het minst verwacht. Het is dan lastig om snel adequate maatregelen te treffen!
Onderstaand en in onze animatiefilm leggen wij u uit waarom het goed is om uw alarmopvolging professioneel te regelen!

Alarmopvolging hoe werkt het?

Als uw alarmsysteem een melding maakt van een ongewone situatie bij uw woning, bedrijf, school of instelling, dan kunt u de melding bij VSS Security laten binnenkomen via uw particuliere alarmcentrale en/of App. Onze surveillanten nemen de juiste maatregelen door een goede uitvraag te doen bij uw alarmcentrale over wat uw alarmsysteem allemaal detecteert. Op basis van deze informatie neemt onze surveillant samen met uw alarmcentrale de beslissing of gelijk de hulpdiensten moeten worden ingeschakeld. Vanwege dat VSS Security gebruik maakt van een modern communicatiesysteem is de navigatie direct gereed en komen de bijzonderheden gelijk in beeld. Onze surveillanten zijn beter voorbereid uit de kennis en ervaring en weten in de meest uiteenlopende situaties hoe te handelen. Onze surveillancewagens zijn optimaal ingedeeld over de regio Brabant-Zuidoost en daardoor is een surveillancewagen ook snel ter plaatse.

Wat doen we?

Bij aankomst, controleert de surveillant als eerste de buitenzijde van uw pand op sporen van inbraak. Vervolgens vindt er binnen een controle plaats op de locatie waar het alarm is afgegaan. Indien er door onze surveillant, zowel aan de buitenzijde als binnen in het pand geen onregelmatigheden geconstateerd worden, gaan wij uit van een “loos alarm”.
Is er sprake van een loos alarm, dan zal onze surveillant – na het opsporen en opheffen van de oorzaak en het maken van een rapportage – zijn ronde voortzetten. Mocht er toch schade zijn ontstaan of iemand in uw pand zijn binnengedrongen, dan zorgt de surveillant direct voor de nodige vervolgacties. Deze kunnen bestaan uit het informeren van een contactpersoon, politie, brandweer of bijvoorbeeld het inschakelen van een glaszetter.

Bewakingsdienst als back-up sleuteldrager

VSS Security houdt 24/7 rekening met uw alarmsysteem en is altijd in de buurt. U kunt ons oproepen wanneer het noodzakelijk is, door ons op de tweede of zelfs op de eerste plaats in het waarschuwingsprotocol van uw meldkamer te plaatsen. Ook wanneer u op vakantie, niet bereikbaar bent, kunnen wij als uw bewakingsdienst als back-up fungeren.

Rapportage/ klantenportaal:

Van elke inzet/ bijzonderheid, krijgt u van ons een duidelijke rapportage via e-mail! Onze rapporten kunnen foto’s bevatten van de aangetroffen situatie. Alle gedane verrichtingen worden automatisch opgebouwd in onze rapportage en klantenportaal. Ook zijn bijvoorbeeld uw facturen en alarmmeldingen met responsetijden en bijzonderheden altijd te raadplegen en beschikt u zelfs over de mogelijkheid om uw gebouwen erin te beheren van gas, water & energiestanden, beveiliging, brandveiligheid, BHV enz.

Wet- en regelgeving

Doordat de politie en brandweer haar procedures voor het opvolgen van een brand- of inbraakalarm verder heeft aangescherpt door enkel te reageren op alarmen die geverifieerd zijn, is het inschakelen van een bewakingsdienst een verstandige keuze. Verificatie kan ook via technische oplossingen gebeuren (bijv. alarmen met meerdere zones of camera’s) of op basis van persoonlijke waarneming.
Onze VSS beveiligers zijn snel ter plaatse en zorgen voor deze persoonlijke verificatie.

“Ik heb een alarmsysteem en camera’s”

Veel bedrijven en particulieren hebben tegenwoordig een alarmsysteem. In de meeste gevallen kan het alarmsysteem eenvoudig via een app op een mobiele telefoon bediend worden. Vaak kan er zelfs live meegekeken worden op de camerabeelden. Voor het terugdringen van nodeloze alarmopvolgingen is dat absoluut een perfecte oplossing. Je zou onterecht de indruk kunnen krijgen dat een bewakingsdienst hierdoor overbodig wordt. Maar wat doet u als u constateert dat er wel iets aan de hand is, gaat u of uw medewerker of de buurman een kijkje nemen?
Wie zorgt er voor de schade-afhandeling op uw bedrijf of woning wanneer u niet beschikbaar bent!

Meerdere vestigingen in Nederland of overstappen?

VSS Security werkt samen met betrouwbare gecertificeerde beveiligingspartners in heel Nederland. Hierbij heeft u altijd één vast aanspreekpunt, één overeenkomst en slechts één factuur. In ons klantenportaal en App heeft u inzicht in uw totale beveiliging. Bent u niet tevreden over uw huidige beveiligingspartner, neem contact op en wij helpen u graag.

Uw voordelen met VSS Security op een rij:

  • Snelle aanrijtijden doordat de dichtstbijzijnde surveillant ter plaatse gaat.
  • Sleutels en alarmcodes zijn veilig opgeborgen.
  • 24/7 bereikbaar en inzetbaar.
  • Duidelijke rapportages en inzicht in de daadwerkelijke responsetijden.
  • Rustgevend gevoel dat uw alarmopvolging professioneel is geregeld.
  • U en uw medewerkers of buren en familie lopen geen gevaar.

Lees hier meer over inbraakpreventie…
Lees hier meer over alarmsysteem (Bron Wikipedia)

Wilt u meer weten over VSS Security?
Wij staan u graag te woord!

Wagenpark VSS Security

Alarmopvolging snel regelen?

Geef een tijdstip aan waneer wij u kunnen bellen