Welkom bij Verhofstadt Security Service

Mobiele surveillance
BHV toezichthouder

VSS Security,
een vertrouwd gevoel van veiligheid

BHV Toezichthouder

Overal is er een toenemende behoefte aan veiligheid en rust. Ongestoord en met een veilig gevoel jezelf kunnen ophouden in je werkomgeving en openbare ruimte is van groot belang. Organisaties dienen daarom aan specifiek veiligheidseisen te voldoen zoals een BHV organisatie.

Opgeleide bedrijfshulpverleners van VSS leveren hier vaak een belangrijke bijdrage. U kunt er altijd van overtuigd zijn, dat een medewerker van VSS adequaat is opgeleid en getraind en snel doeltreffend handelend zal optreden! Maar dat niet alleen: een klantgerichte en dienstverlenende houding is en blijft van groot belang. Medewerkers van VSS worden hier frequent in bijgeschoold.

VSS medewerkers beschikken altijd over de juiste en geldige certificaten voor bedrijfshulpverlening, reanimatie en het verlenen van eerste hulp bij ongevallen. Of dit nu op basis van een permanente of semipermanente invulling in vakantietijd, bij ziekte- of zwangerschapsverlof is u kunt altijd een Ad-Hoc aanvraag indienen bij ons, om uw BHV organisatie op peil te houden! 

Altijd op de hoogte!

Als klant heeft u een totaaloverzicht van alle geplande en uitgevoerde werkzaamheden.
U krijgt inzichtelijke rapportages waarbij de service-level agreement (SLA) adequaat getoetst kunnen worden.
In uw eigen web omgeving heeft u de mogelijkheid om alles m.b.t. facilitaire zaken van uw gebouwen te beheren!
U zult zelf tijd en dus geld besparen, omdat u alle informatie met betrekking tot de facilitaire zaken overzichtelijk bij elkaar hebt. Kortom een win-win situatie!

Diensten combineren?

Als bewakingsdienst zijn wij in staat gecombineerde diensten uit te voeren:
Bekijk hier al onze diensten!

Wilt u meer weten over VSS Security?
Wij staan u graag te woord!