Bouwplaats en leegstand beveiliging

Is uw (bouw)terrein of (leegstaand) gebouw regelmatig het doelwit van dieven of vandalen? Met VSS Security als partner voorkomt u niet alleen directe schade maar vooral ook de vaak de nog kostbaardere indirecte schade die ontstaat door inbraak, diefstal, kraak en vandalisme. Denk hierbij aan vertraging van uw (bouw)project, juridische kosten, imago schade etc.
Door de inzet VSS Security bespaart u dus grote kostenposten en tevens kunt u in overleg met uw verzekeraar enorm besparen op uw premie en eigen risico.
Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig bereikbaar. Diefstal, vandalisme en brandstichting komen daardoor steeds vaker voor. Ook bij leegstaande gebouwen is het risico groot wat kan leiden tot onnodige frustraties en hoge kosten. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht in de vorm van vernieling of diefstal. Er ligt een grote verantwoordelijkheid op de schouders van de eigenaar van het vastgoed om dit soort dingen te voorkomen. Het is daarentegen ook belangrijk dat leegstaand vastgoed ook daadwerkelijk leeg blijft en wordt geweerd tegen ongewenste bezoekers. Bouwbeveiliging of leegstand beveiliging is dus zeker wel aan te raden. Dat laat u daarom over aan een specialist. Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw bouwplaats, vastgoed of leegstaand gebouw.
Leegstand of bouwplaats beveiliging kan op verschillende manieren. Zo kunt u ons inschakelen voor het installeren van een tijdelijk alarmsysteem ter beveiliging van uw object. Door middel van draadloze melders die bewegingen detecteren en een opname doorsturen via GPRS naar een particuliere alarmcentrale kunnen we snel actie ondernemen. Dit systeem heeft een sirene en is met een App met pushmeldingen te koppelen aan meerdere gebruikers waaronder ook onze surveillancedienst. De melders zijn draadloos, het voordeel hiervan is dat er geen loze opvolgingen zijn omdat wij bij een melding mee kunnen kijken. Ook kunnen wij de in en uitschakeling op afstand regelen indien er iemand op de locatie moet zijn. VSS Security kan uw object of terrein vaak nog dezelfde werkdag beveiligen! Onze systemen worden snel geleverd, professioneel geïnstalleerd en zijn direct operationeel. Een stroomvoorziening op locatie is hierbij wel gewenst.
Wanneer er geen stroomvoorziening beschikbaar is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een standalone unit op accu met camera’s en 9 detectie in een. De levensduur van de accu is twee jaar. Verder heeft deze standalone unit:

  • 3 camera’s 120 graden breed horizontaal 360 graden rondom.
  • 3x 4000 lumen high Efficiency Led verlichting bij alarm.
  • Speaker en lichtflitsen bij waarneming indringer.

Het systeem is anti-Sabotage en hufterproof. Wanneer dit voor 14:00 uur aangevraagd wordt kan het dezelfde dag geleverd worden.
Overige mogelijkheden van leegstand beveiliging en/of bouwplaats beveiliging zijn:

  • Toegangscontrole
  • Controle wanneer werknemers de bouwplaats verlaten hebben.
  • Controle op brandveiligheid
  • Objectbeveiliging.

Onze dienstverlening kunnen wij in heel de regio aanbieden.
Wilt u meer informatie, persoonlijk beveiligingsadvies of een vrijblijvende offerte voor uw bouwterrein of leegstaand gebouw? Neem dan contact op met VSS Security. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-3040900 of door een mail te sturen naar info@vss-security.nl.