Welkom bij Verhofstadt Security Service

Bouwplaats en leegstand beveiliging

Is uw (bouw)terrein of (leegstaand) gebouw regelmatig het doelwit van dieven of vandalen? Met VSS Security als partner voorkomt u niet alleen directe schade maar vooral ook de vaak de nog kostbaardere indirecte schade die ontstaat door inbraak, diefstal, kraak en vandalisme. Denk hierbij aan vertraging van uw (bouw)project, juridische kosten, imago schade etc.
Door de inzet VSS Security bespaart u dus grote kostenposten en tevens kunt u in overleg met uw verzekeraar enorm besparen op uw premie en eigen risico.
Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig bereikbaar. Diefstal, vandalisme en brandstichting komen daardoor steeds vaker voor. Ook bij leegstaande gebouwen is het risico groot wat kan leiden tot onnodige frustraties en hoge kosten. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht in de vorm van vernieling of diefstal. Er ligt een grote verantwoordelijkheid op de schouders van de eigenaar van het vastgoed om dit soort dingen te voorkomen. Het is daarentegen ook belangrijk dat leegstaand vastgoed ook daadwerkelijk leeg blijft en wordt geweerd tegen ongewenste bezoekers. Bouwbeveiliging of leegstand beveiliging is dus zeker wel aan te raden. Dat laat u daarom over aan een specialist. Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw bouwplaats, vastgoed of leegstaand gebouw.
Leegstand of bouwplaats beveiliging kan op verschillende manieren. Zo kunt u ons inschakelen voor het installeren van een tijdelijk alarmsysteem ter beveiliging van uw object.
Overige mogelijkheden van leegstand beveiliging en/of bouwplaats beveiliging zijn:

  • Camerabewaking met verificatie en alarmopvolging
  • Alarmkoffer
  • Buitenschil detectie
  • Toegangscontrole
  • Controle wanneer werknemers de bouwplaats verlaten hebben.
  • Controle op brandveiligheid
  • Objectbeveiliging.

Wilt u meer informatie, advies voor uw bouwterrein of leegstaand gebouw, neem dan contact op met VSS Security.