Veiligheid door collectieve beveiliging in Laarbeek

 

Stichting Collectieve Beveiliging Laarbeek (SCBL)

SCBL is een stichting voor particulieren en ondernemers in Laarbeek. Het doel van deze stichting is het verhogen van de veiligheid voor particulieren en bedrijven in Laarbeek door criminaliteit vanuit de openbare weg, zoals diefstal en vernieling, te verminderen!
Wij doen dit vanuit preventie door inzet van surveillance vanaf de openbare weg. Door met meerdere particulieren en bedrijven in Laarbeek de kosten te delen wordt een surveillant gemakkelijker betaalbaar en beter inzetbaar.

In de avond-, nacht-, en weekenduren is er in het algemeen weinig toezicht. Minder toezicht vergoot de kans op inbraak of onopgemerkte brand. Door het gezamenlijk inzetten van beveiliging met gedeelde kosten, worden hierdoor de surveillancemogelijkheden vergroot. Een collectieve beveiliger is efficiënter en reageert sneller. 

 

Onze activiteiten als collectieve beveiliger van Laarbeek

Signaleren en alarmeren bij inbraak en verdachte situaties.

Signaleren en rapporteren van vandalisme en gevaarlijkse situaties.

Melden overlast van zwerfafval bij de Gemeente.

Melden van defecte straatverlichting bij de Gemeente.

Voordelen van collectieve beveiliging:
  • Het grootste voordeel is dat de kosten in verhouding lager liggen dan bij het individueel inhuren van dezelfde dienstverlening.
  • Na kantooruren wordt er op een bedrijventerrein steeds meer gesurveilleerd, in verband met gezamenlijke deelname en meer werkzaamheden.
  • Bij een alarmopvolging of calamiteit is de mobiel surveillant van VSS Security snel ter plaatse.
  • Criminaliteit wordt hierdoor teruggedrongen, de situatie wordt minutieus in kaart gebracht en gecommuniceerd naar de politie.
Welke mogelijkheden biedt onze mobiele surveillance u?

Interesse in onze dienstverlening?

VSS Security… Een vertrouwd gevoel van veiligheid!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday