Kom jij ons team versterken?

Mobiele surveillance
Mobiele surveillance

Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u niet aan iedereen sleutels en een alarmcode uit hoeft te delen!

Mobiele surveillance

Met onze mobiele surveillance maakt u gebruik van verschillende beveiligingsoplossingen.
Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u niet aan iedereen sleutels en een alarmcode uit hoeft te delen!
Enerzijds omdat u niet iedereen verantwoordelijk wilt maken wanneer het alarm afgaat (daar heeft u immers VSS Security voor) en anderzijds omdat u de controle over uw sleutels wilt bewaken. Gecertificeerde sleutels zijn duur en het risico op verlies van deze sleutels is groot. Daarnaast bestaat de kans op (ongewenst) betreden van uw pand of komt het vaak voor dat de sleutelregistratie problemen veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker uit dienst treedt en de sleutel niet inlevert of verliest.
Door uw sleutels in onze deskundige handen te leggen, kunt u risico’s en slapeloze nachten verminderen!

Controleronde

Door uw gebouw in de avond, nacht of tijdens het weekend te controleren, beperken wij het risico op inbraak, brand, lekkage en storingen. Samen met u stellen we een helder plan op waarin we vastleggen wat de frequentie en gewenste tijden van de surveillance zijn. Ook bepalen we de extra aandachtspunten van uw bedrijfspand.

Openingsronde

Voordat uw werkdag begint en uw mensen aan de slag gaan, openen we uw pand, schakelen we het alarmsysteem uit en controleren we uw werkomgeving op ongewone zaken. Met andere woorden: we zijn er iedere dag als eerste bij. Wel zo prettig, want op die manier is onze surveillant uw centrale aanspreekpunt en voorkomt u dat er veel sleutels en alarmcodes in omloop zijn.

Brand- en sluitronde

U wilt ’s avonds naar huis gaan met een gerust gevoel en het idee dat uw pand goed en veilig is afgesloten. Onze beveiligingsbeambten dragen daar graag aan bij met een interne en externe brand- en sluitronde. Zo verkleint u de kans op brand en diefstal aanzienlijk. Bij een brand- en sluitronde loopt onze mobiele surveillance uw pand nauwkeurig na en controleert het op ongewone situaties. We letten er daarbij niet alleen op of alle ramen en buitendeuren goed gesloten zijn, maar signaleren ook verdachte zaken die wat minder in het oog springen. Tenslotte schakelen we het inbraakalarmsysteem en sluiten we het pand op de juiste manier af.

Sluitbegeleiding

De meeste overvallen worden gepleegd tijdens het openen en sluiten van het bedrijfspand. Daarom ondersteunen we uw personeel graag met openings- en sluitbegeleiding. Onze surveillant is met zijn uniform en herkenbare surveillanceauto duidelijk aanwezig en komt bij onveilige situaties direct in actie. Uiteraard gaat hij pas weg als uw medewerkers veilig vertrokken zijn.

Meerdere vestigingen in Nederland of overstappen?

VSS Security werkt samen met betrouwbare gecertificeerde beveiligingspartners in heel Nederland. Hierbij heeft u altijd één vast aanspreekpunt, één overeenkomst en slechts één factuur. In ons klantenportaal en App heeft u inzicht in uw totale beveiliging. Bent u niet tevreden over uw huidige beveiligingspartner, neem contact op en wij helpen u graag.

Wilt u meer weten over VSS Security?
Wij staan u graag te woord!

Keyholding-vss-security

Alarmcodes en sleuteluitgifte beperken?

Geef een tijdstip aan waneer wij u kunnen bellen