Mobiele surveillance
Mobiele surveillance

Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u niet aan iedereen sleutels en een alarmcode uit hoeft te delen!

Mobiele surveillance

Met onze mobiele surveillance maakt u gebruik van verschillende beveiligingsoplossingen.
Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u niet aan iedereen sleutels en een alarmcode uit hoeft te delen!

Als opdrachtgever wilt u niet aan al uw personeelsleden of buren sleutels en een alarmcode geven. Enerzijds omdat u ze niet verantwoordelijk wilt maken wanneer het alarm afgaat (daar heeft u immers VSS Security voor) en anderzijds omdat u de controle over uw sleutels wilt bewaken. Gecertificeerde sleutels zijn duur en het risico op verlies van deze sleutels is groot. Daarnaast bestaat de kans op (ongewenst) betreden van uw pand buiten openstellingstijden én het komt vaak voor dat de sleutelregistratie problemen veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker uit dienst treedt en de sleutel niet inlevert.
Door uw sleutels in onze deskundige handen te leggen, kunt u risico’s en slapeloze nachten verminderen!

Onze beveiligingsoplossingen:

Openingsronde

Voordat uw mensen aan de slag gaan, openen we op het gewenste tijdstip uw pand, schakelen we het alarmsysteem uit en controleren we op ongewone zaken. Met andere woorden: we zijn er iedere dag als eerste bij. Wel zo prettig, want op die manier is onze VSS beveiliger uw centrale aanspreekpunt en voorkomt u dat er veel sleutels en alarmcodes in omloop zijn.

Brand- en sluitronde

Naar huis gaan met een gerust gevoel en het idee dat uw pand goed en veilig wordt afgesloten. Onze VSS beveiligers dragen daar graag een steentje aan bij. Met een interne en externe brand- en sluitronde verkleint u de kans op brand en diefstal aanzienlijk. Bij een brand- en sluitronde loopt onze beveiliger uw pand nauwkeurig na en controleert het op ongewone situaties. We letten er daarbij niet alleen op of alle ramen en buitendeuren goed gesloten zijn, maar signaleren ook verdachte zaken die wat minder in het oog springen. Tenslotte schakelen we het alarmsysteem in en sluiten we het pand gecontroleerd af.

Sluitbegeleiding

Overvallen worden vaak gepleegd tijdens het openen en sluiten van het bedrijfspand. Daarom ondersteunen we uw medewerkers graag met openings- en sluitbegeleiding. Onze VSS beveiliger is met zijn uniform en herkenbare surveillanceauto duidelijk aanwezig en komt bij onveilige situaties direct in actie. Uiteraard gaat hij pas weg als uw medewerkers veilig vertrokken zijn.

Controleronde

Door op onregelmatige tijdstippen uw gebouw in de avond, nacht of tijdens het weekend te controleren, beperken wij het risico op inbraak, brand, lekkage en storingen. Samen met u stellen we een helder plan op waarin we vastleggen wat de frequentie en gewenste tijden van de surveillance zijn. Ook bepalen we de extra aandachtspunten van uw pand.

Altijd op de hoogte!

Als klant heeft u een totaaloverzicht van alle geplande en uitgevoerde werkzaamheden.
U krijgt inzichtelijke rapportages waarbij de service-level agreement (SLA) adequaat getoetst kunnen worden.
In uw eigen web omgeving heeft u de mogelijkheid om alles m.b.t. facilitaire zaken van uw gebouwen te beheren!
U zult zelf tijd en dus geld besparen, omdat u alle informatie met betrekking tot de facilitaire zaken overzichtelijk bij elkaar hebt. Kortom een win-win situatie!

Diensten combineren?

Als bewakingsdienst zijn wij in staat gecombineerde diensten uit te voeren:
Bekijk hier al onze diensten!

Wilt u meer weten over VSS Security?
Wij staan u graag te woord!

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday