BRAND- en SLUITRONDES

VSS Security zorgt voor een veilige afsluiting van de werkdag.

Het is uw bedrijfspand!

VSS Security… Een vertrouwd gevoel van veiligheid!

BRAND & SLUITrONDE

Het gecontroleerd en veilig afsluiten van een bedrijfspand noemt men een brand- en sluitronde. De ervaring leert dat degene die uw bedrijf als laatste verlaat, snel naar huis wil. Door deze haast wordt de veiligheid van uw bedrijf vaak verzuimd. Soms wordt zelfs de inschakeling van het alarmsysteem vergeten en zijn poorten en toegangsdeuren niet goed gesloten.

VSS Security heeft de ervaring in huis, om te zorgen dat uw bedrijf vakkundig en veilig wordt gesloten. Zo wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan brandveiligheid, inbraak preventie, zijn de nooduitgangen vrij en nog veel meer. Uw bedrijf is pas afgesloten als onze surveillant zeker weet dat u de volgende ochtend veilig en verantwoord aan het werk kan gaan. Onze beveiligers zijn aanvullend opgeleid als Beheerder BMI, en zijn daarom ook bevoegd om de brandmeldinstallatie te bedienen.

Een groot voordeel van het uitbesteden van uw sluitronde is, dat binnen de onderneming slechts enkele sleutelhouders nodig zijn. Door uw sluitronde aan ons uit te besteden, heeft u de zekerheid dat uw pand veilig wordt afgesloten, en dat uw beveiligingsinstallatie op de juiste wijze wordt ingeschakeld.

VSS Security… Een vertrouwd gevoel van veiligheid!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This