Welkom bij Verhofstadt Security Service

Vakantiedienst
Vakantiedienst

VSS Security,
Hoe fijn is het als u met een gerust hart op vakantie kunt gaan?

Hoe fijn is het als u met een gerust hart op vakantie kunt gaan?

Een inbraak kunt u helaas niet altijd voorkomen, wel kunt u een aantal zaken goed regelen waardoor het minder aantrekkelijk wordt voor potentiële inbrekers!

Uw bedrijfspand of woonhuis in goede handen tijdens uw vakantie.

VSS Security ontzorgt u zodat u niet hoeft om te kijken naar uw woonhuis en/of bedrijfspand tijdens uw vakantie. Door gepaste maatregelen te nemen kunnen wij de eventuele schade beperken.

U kunt hierbij denken aan:

  • Het uitvoeren van controle rondes overdag en/of ’s nachts op wisselende dagen en tijden.
  • Het legen van de brievenbus.
  • De afvalbak aan de weg zetten.
  • Het controleren op afwezigheidstrucjes.
  • Alarm door laten schakelen naar VSS-Security! 24/7 reactie op alarmmeldingen!

Door diensten van ons af te nemen geven wij u de zekerheid dat er altijd gereageerd wordt op elke melding. Wij ontnemen graag uw zorgen totdat u terug bent van vakantie en indien gewenst als back-up het gehele jaar!

Alarmopvolging gedurende uw vakantie.

Als er een alarminstallatie aanwezig is in uw woonhuis en/of bedrijfspand, kunt u ook voor alarmopvolging kiezen gedurende uw vakantie. De meldkamer zal wanneer er een alarm afgaat direct contact opnemen met VSS Security. Vervolgens zal VSS Security na het binnen komen van de melding, direct een beveiligingsmedewerker naar uw bedrijfspand of woning sturen. Hierna, zal onze medewerker achterhalen wat de oorzaak van het alarm is geweest.

Na inbraakmelding gepaste actie en rapportage. 

Afhankelijk van de bevindingen, zal onze medewerker een passende actie gaan ondernemen. Hierbij kunt u denken aan het waarschuwen van de hulpdiensten of het inschakelen van een glaszetter of nutsbedrijven bij lekkages.

Op vakantie krijgt u netjes een rapport via de e-mail met alle foto’s en informatie van de schades en de ondernomen acties.
Zodra u thuis bent kunt u alles op uw gemak gaan afhandelen!

Geniet van uw welverdiende vakantie zonder zorgen over uw woning of bedrijfspand.

VSS Security wil er graag voor zorgen dat u zorgeloos van uw welverdiende vakantie kunt genieten! Neem contact op voor onze flexibele mogelijkheden