Welkom bij Verhofstadt Security Service

WAT IS KEYHOLDING?

Keyholding ofwel sleutelbeheer wil zoveel zeggen als het in bewaring nemen van uw sleutels. Wanneer alarmopvolging door VSS Security onderdeel is van uw beveiliging, dan is keyholding automatisch een logische keuze. Alarmopvolging en keyholding zijn namelijk direct met elkaar verbonden. VSS Security beheert de sleutels van uw gebouw of woning. Zonder die sleutels wordt het immers erg lastig om alarmopvolging uit te voeren. Keyholding is dus geen aparte dienst (in de zin van dat wij veilig uw sleutels opbergen). Het maakt simpelweg onlosmakelijk deel uit van onze core business namelijk beveiliging en alarmopvolging.

 

HOE WERKT KEYHOLDING?

Wij leggen u graag uit waarom keyholding als onderdeel van alarmopvolging van belang is. In onze afgesloten kluizen bewaren we uw sleutels met een unieke, voor buitenstaanders on-traceerbare, code. Uitsluitend in situaties waarbij het nodig is, kan onze surveillant zich daarmee toegang verschaffen tot uw pand. Denk hierbij aan het afgaan van het alarmsysteem; wij betreden het pand zodat u niet uit bed hoeft te komen. Of bijvoorbeeld om openstaande ramen en deuren te sluiten om zo de inbraakmogelijkheden te beperken. Ook het gecontroleerd openen en afsluiten of controleren van uw bedrijf zijn aanvullende opties die met keyholding mogelijk worden gemaakt. Wij registreren automatisch het gebruik van uw sleutels en alarmcode, onze surveillant moet telkens middels een persoonlijke pincode uw unieke gegevens opvragen. Van elke inzet krijgt u van ons een duidelijke rapportage! Ook zijn alle afgehandelde en eventueel geplande werkzaamheden duidelijk zichtbaar in ons klantenportaal.

 

KEYHOLDING ZORGT VOOR OVERZICHT

Als opdrachtgever wilt u niet aan al uw personeelsleden sleutels en een alarmcode geven. Enerzijds omdat u ze niet verantwoordelijk wilt maken wanneer het alarm afgaat (daar heeft u immers VSS Security voor) en anderzijds omdat u de controle over uw sleutels (en daarmee toegang tot uw pand) wilt bewaken. Gecertificeerde sleutels zijn duur en het risico op verlies van deze sleutels is groot. Daarnaast bestaat de kans op (ongewenst) betreden van uw pand buiten openstellingstijden én het komt vaak voor dat de sleutelregistratie problemen veroorzaakt. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker uit dienst treedt en de sleutel niet inlevert. Allemaal redenen dus om te kiezen voor alarmopvolging inclusief keyholding.

Laat sleutels uw leven niet beheersen maar laat uw sleutels beheren. Vraag ons naar de opties rondom keyholding ofwel sleutelbeheer.

 

UW ZORGEN VERMINDEREN MET KEYHOLDING?

Door uw sleutels in onze deskundige handen te leggen, kunt u risico’s en slapeloze nachten verminderen! Een veilig gevoel voor uzelf en uw medewerkers? Als u contact met ons opneemt, vertellen wij u er alles over tijdens een vrijblijvend gesprek! Door vooraf goed te inventariseren wat uw wensen en behoeften zijn, komen we altijd tot een volledig op uw situatie toegesneden aanpak.

 

VSS Security…Voor een vertrouwd gevoel van veiligheid!

 

Werkgebied VSS Security voor Collectieve beveiliging
Beheer brandmeldinstallatie contact button
Vraag een offerte aan voor Collectieve beveiliging