Kom jij ons team versterken?

Kwaliteitserkenningen

Streven naar de hoogste kwaliteit in de beveiliging.

Om de kwaliteit van de onze dienstverlening nog beter te kunnen garanderen streeft VSS Security er naar om  zich op het gebied van veiligheid, kwaliteit, regelgeving en maatschappelijk verantwoord ondernemen te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Dit komt onder meer tot uiting in de verschillende erkenningen en certificering.

Een vertrouwd gevoel van veiligheid

Door dit beleid kunnen onze klanten er op vertrouwen dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen en genieten zij de zekerheid van een kwalitatief hoogstaande en officieel erkende dienstverlening.

 

VSS Security voldoet aan de volgende kwaliteitserkenningen:

VEB Erkend Particuliere Beveiligingsorganisaties (PBO)

VEB is dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied.

De visie van de VEB is dat veiligheid optimaal gerealiseerd wordt doordat betrouwbare beveiligingsbedrijven de te nemen maatregelen met elkaar afstemmen. Hierdoor realiseren deze bedrijven met elkaar, denkend vanuit totaal oplossingen die gebaseerd zijn op een schat aan ervaring, de beste beveiligingsoplossingen. De missie van de VEB is dan ook de veiligheid in Nederland optimaal waarborgen. VEB ziet er op toe dat de aangesloten organisatie voldoet aan de eisen van de Wet PBR.

Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr)

Beveiligingsorganisaties bewaken de veiligheid van personen en goederen of ze waken tegen verstoring van de orde en rust op terreinen en in gebouwen.

Beveiligingsorganisaties hebben een vergunning nodig en alle medewerkers moeten worden gescreend. Daarnaast gelden er diverse opleidingseisen voor de medewerkers. De vergunning voor particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus wordt namens de minister van Justitie en Veiligheid verleend door Justis.

VSS Security voldoet aan alle eisen van de wet voor deze vergunning.

SBB erkend leerbedrijf

VSS Security is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB erkend leerbedrijf.

Bij het opleiden van jonge vakmensen spelen het onderwijs en het bedrijfsleven samen een belangrijke rol. Daarvoor bied VSS Security professionele stages en leerbanen in een veilige omgeving met goede begeleiding door een praktijkopleider.
Met als doel studenten de beste praktijkopleiding te geven. Hiermee beschikken we nu en in de toekomst over de vakmensen die we nodig hebben.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Deze code doet een moreel appèl op opdrachtgevers, opdrachtnemers, inleners, vakbonden en tussenpersonen om sociaal verantwoord en  met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren. Daarmee geeft de Code verantwoordelijk Marktgedrag een impuls aan de verbetering van het uitbestedings- en inleningsbeleid in Nederland.