// post layout aanpassingen:

VSS Security

De beveiliger met een totaaloplossing!

Meer over VSS Security

VSS Security “Verhofstadt Security Service” is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij staan bekend om onze betrokkenheid, korte communicatielijnen en flexibele dienstverlening. Wij blijven ons innoveren in het bewaken en beveiligen van vrijwel alle sectoren. VSS Security beschikt over het “Keurmerk Beveiliging” van de Nederlandse Veiligheidsbranche; dat garandeert een aantoonbaar uitstekende kwaliteit van ons bedrijf. Naast het “Keurmerk Beveiliging” zijn wij ook een ECABO erkend leerbedrijf.

Onze diensten leveren wij in de vorm van portiers- en receptiediensten, objectbewaking, alarmopvolging en overige surveillancediensten. Ook adviseren wij u in al uw veiligheidsvraagstukken en leveren wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen.

Door het strategisch verdelen van onze voertuigen in de regio Oost-Brabant, zijn wij bij calamiteiten snel ter plaatse. Middels een unieke GPS koppeling worden brand- of inbraakalarmen, vanuit de alarmcentrale (PAC) automatisch ingeschoten in het dichtstbijzijnde voertuig. Doormiddel van deze moderne koppeling ontstaat er een grote tijdwinst aan de voorkant van een alarmmelding!

Wij geven u inzicht in onze geleverde diensten en hebben daarnaast ook een alarm reductieprogramma. Hierdoor kunnen ongewenste meldingen worden teruggedrongen en zal er een aantoonbare kostenbesparing worden behaald.

Onze vakbekwame medewerkers zijn gediplomeerd en aanvullend opgeleid als bedrijfshulpverlener. In de meest uiteenlopende situaties weten onze beveiligers hoe zij moeten handelen. Door een verankerd integriteitsbeleid, goed werkgeverschap en investering in onze medewerkers, behouden wij een gemotiveerd, servicegericht en representatief team.

Integriteitsbeleid

Het integriteitbeleid van VSS Security wordt op twee manieren geborgd. Op de eerste plaats is dit beleid procesmatig verankerd in onze bedrijfsvoering. De richtlijnen hiervoor zijn opgenomen in ons integriteitprotocol dat iedere medewerker ontvangt bij indiensttreding. Op de tweede plaats borgen wij dit beleid door de regelgeving en voorschriften van het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Jaarlijks worden wij geauditeerd door een onafhankelijke keuringsinstantie, op de naleving van de regelgeving en voorschriften van het Keurmerk Beveiliging. 

 

Professionaliteit & kwaliteit

Een keurmerkhouder:
 • Houdt zich netjes aan de wet.
 • Zet alleen vakbekwaam beveiligingspersoneel in.
 • Is een deskundige en ervaren dienstverlener.
 • Overlegt met zijn opdrachtgever.
 • Is een sociale werkgever.
 • Onderneemt maatschappelijk verantwoord.

Betrouwbaar & integer

Een opdrachtgever loopt geen risico’s want een keurmerkhouder:
 • Is een betrouwbare beveiligingsorganisatie met gescreende en integere medewerkers.
 • Is een financieel solide organisatie.
 • Draagt belasting en sociale premies af, dus minimale risico’s vanwege Wet Keten Aansprakelijkheid.
 • Levert wat is overeengekomen tegen de voorwaarde die zijn overeengekomen.
 • Is verzekerd voor de belangrijkste risico’s.
 • Zorgt voor de veiligheid van geld, sleutels en andere waardevolle bezittingen van opdrachtgever.
 • Beheert privacygevoelige informatie goed en correct.

VSS Security B.V.

Oudestraat 11
5421 WB Gemert
T: 088-3040900
F: 0492-363314
info@vss-security.nl

Pin It on Pinterest

Shares
Share This