Kom jij ons team versterken?

Surveillance

Surveillance, ofwel preventieve controlerondes op vaste tijdstippen en variabele momenten verlagen de kans op inbraak in uw bedrijfspand of ontvreemding van uw goederen op het bedrijfsterrein.

Een bedrijfspand is vaak een interessant doelwit voor inbraak.

Veel bedrijven zijn gevestigd op bedrijventerreinen en buiten werktijden liggen deze er verlaten bij. Hierdoor wordt uw bedrijfspand een interessant object voor criminelen.

Buiten de waardevolle goederen die tijdens een inbraak in uw pand worden buitgemaakt, loopt u ook nog eens het risico dat bedrijfsgegevens, boekhouding en andere gevoelige informatie ontvreemd worden.

De mobiele surveillance van VSS Security

De mobiele surveillance van VSS Security werkt preventief en verkleint het risico op onregelmatigheden die uw bedrijf ernstige schade kunnen toebrengen. Daarnaast zijn de controlerondes door onze mobiel surveillant een ideale aanvulling op uw elektronische beveiliging.

Bij deze vorm van gedeelde bewaking voert een mobiel surveillant van VSS Security een preventieve controleronde uit op uw bedrijf – terrein of woning. De frequentie en aard van de controle wordt vooraf bepaald in overleg met onze klant. De preventieve veiligheidscontrole kan zowel rondom als in het gebouw zelf plaatsvinden. Bij deze tweede optie is een efficiëntere preventie op het gebied van inbraak en brand mogelijk. Daarnaast biedt een interne controleronde belangrijke en kostenbesparende mogelijkheden, aangezien de surveillant ter plaatse ook facilitaire taken kan uitvoeren.

Hieronder vindt u een overzicht van de soorten opdrachten die de mobiel surveillant kan uitvoeren op uw terrein of in uw gebouw:

  • Externe controle ronde (controle van afrastering, deuren, ramen en verdachte voertuigen of personen)
  • Interne controle ronde (opsporen van technische defecten, brandrisico’s, …)
  • Uitschakelen van verlichting en ingeschakelde apparatuur.
  • Controle van personeel op aanwezigheid.
  • Visitatie van personeel.
  • Sluiting en opening van gebouwen.
  • Controle op kritische bedrijfsprocessen.
  • Bezoekersverslag.
  • Controle van defecte noodverlichting en geblokkeerde nooduitgangen.
  • Controle en beheer brandmeldsysteem.

Advies over preventieve rondes bij uw bedrijf?

Wilt u meer weten over hoe preventieve rondes uw bedrijf, pand of terrein veiliger kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

VSS Security…Voor een vertrouwd gevoel van veiligheid!

 

Werkgebied VSS Security voor Collectieve beveiliging
Beheer brandmeldinstallatie contact button
Vraag een offerte aan voor Collectieve beveiliging