Kom jij ons team versterken?

Bewaking

Steeds vaker worden kantoren, industriële complexen, overheidsgebouwen, openbaar vervoer en zorginstellingen geconfronteerd met criminaliteit, extern maar ook intern. Overal is er een toenemende behoefte aan veiligheid en rust. Ongestoord en met een veilig gevoel je werk kunnen doen, winkelen of reizen lijkt normaal, maar is al een aantal jaren niet meer vanzelfsprekend. Hierdoor worden bij ondernemingen veiligheidseisen en specifieke eisen voor brandpreventie, ordehandhaving en controle van personeel en bezoekers noodzakelijk.

Toenemende dreiging en regelmatig optredende agressie is een regelmatig terugkerend beeld geworden in de maatschappij. Gelukkig voelen de meeste organisaties deze verantwoordelijkheid en nemen maatregelen om risico’s en dreiging zoveel mogelijk te beperken.

Het waarborgen van een ongestoorde bedrijfsvoering, of het bieden van een stabiele omgeving geeft niet alleen rust, maar draagt in belangrijke mate bij tot een positief imago. Elk bedrijf, of instelling is anders en heeft zijn eigen cultuur. Wij realiseren ons dat in overleg met de opdrachtgever, duidelijke werkinstructies gemaakt dienen te worden voor beveiligingsbeambten; dit om een adequate en correcte dienstverlening te waarborgen.

Professioneel opgeleide en dienstverlenend ingestelde VSS beveiligers leveren hier vaak een belangrijke bijdrage. Of deze nu duidelijk zichtbaar preventief worden ingezet, dan wel de veiligheid verzorgen en bewaken in gebouwen, u kunt er altijd van overtuigd zijn, dat een beveiliger van VSS adequaat is opgeleid en getraind en snel doeltreffend handelend zal optreden! Maar dat niet alleen: een klantgerichte en dienstverlenende houding is en blijft van groot belang. Beveiligers van VSS worden hier door eigen praktijkbegeleiders frequent in bijgeschoold zonder dat de primaire taak, zorgdragen voor veiligheid en beveiliging, uit het oog wordt verloren.

Natuurlijk beschikken alle beveiligers over het diploma Beveiliger-2 of zijn hiervoor in opleiding. Maar ook certificaten voor bedrijfshulpverlening, reanimatie en het verlenen van eerste hulp bij ongevallen behoren tot de basisuitrusting van onze beveiligers. Omgaan met agressie, conflicthantering en klantgericht handelen zijn voor VSS Security essentiële basisvaardigheden, waar in trainingen veel aandacht aan wordt besteed.

Interesse in onze dienstverlening?

VSS Security… Een vertrouwd gevoel van veiligheid!