UW ALARM GAAT AF EN DAN?

Het alarm van uw woning gaat af!

Het alarm van uw woning gaat af! En de alarmcentrale gaat u proberen te bereiken.

  • Bent u altijd in de gelegenheid om te gaan kijken?
  • Is de volgende contactpersoon op de bellijst wel beschikbaar om te gaan kijken?
  • Hoe lang duurt het dan voordat er iemand is?

 

Alarmopvolging informatieflyer Downloaden

Voor u het weet heeft de dief al tijd genoeg gehad, om al uw kostbaarheden te stelen!
Of u komt aan en weet niet wat of wie u aantreft. De politie wordt niet standaard bij elk inbraakalarm gewaarschuwd!
Misschien treft u een inbreker aan en beseft u niet welke risico’s u loopt. En als er schade is waardoor u uw pand niet kunt verlaten, dient u er voor te zorgen dat schade gerepareerd wordt. Voor u het weet bent u uren verder voordat u weer naar huis kunt. Of u loopt met de gedachte dat de inbreker misschien nog terug komt, terwijl u op de glaszetter in het donker staat te wachten!

Dit kan beter!
Door uw alarmopvolging aan de surveillancedienst van VSS Security uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop kopzorgen. U wordt s ’nachts niet meer wakker gebeld en tijdens vakanties en feestdagen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wie de sleutelhouder is. U bent altijd verzekert van het feit dat er iemand snel naar uw pand gaat als er een alarm afgaat!

Door het strategisch verdelen van onze voertuigen in de regio Brabant-Zuidoost, zijn wij bij calamiteiten snel ter plaatse. Middels een unieke GPS koppeling worden brand- of inbraakalarmen, via de alarmcentrale (PAC) automatisch ingeschoten in het dichtstbijzijnde voertuig. Doormiddel van deze moderne koppeling ontstaat er een grote tijdwinst aan de voorkant van een alarmmelding! Hierdoor kan diefstal en schade worden beperkt.

Indien er daadwerkelijk is ingebroken, neemt de beveiliger van VSS contact op met de politie en stellen wij u op de hoogte van de aangetroffen situatie. Tevens regelt de beveiliger de nodige noodreparaties en blijft deze ter plaatse, totdat uw pand weer veilig is.

Alle bijzonderheden inclusief foto’s van geconstateerde schade, en welke handelingen er door ons zijn verricht, worden door onze beveiliger duidelijk gerapporteerd. Direct na afhandeling van de melding, ontvangt u per e-mail het volledige rapport. U kunt ons rapport en de aangifte van de inbraak gebruiken voor de declaratie bij uw verzekering, incl. de gemaakte kosten van VSS Security. 

In onze online klantenportaal kunt u alle verrichte werkzaamheden duidelijk terugvinden. Ook kunt u hiermee monitoren, om het aantal nodeloze meldingen en kosten te verminderen.

Besteed u alarmopvolging veilig en professioneel uit aan VSS-Security!
U bent altijd verzekert van het feit dat er iemand snel naar uw pand gaat als er een alarm afgaat!

 

VSS Security…. Een vertrouwd gevoel van veiligheid!

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This