Kom jij ons team versterken?

Draadloze alarmknop met alarmopvolging van VSS Security

Draadloze alarmknop met alarmopvolging

Draadloze alarmknop met alarmopvolging van VSS Security

Bent u opzoek naar een draadloze alarmknop en zonder bijkomende kosten van een alarmcentrale? In combinatie met onze alarmopvolging is dit ideaal voor de veiligheid van ouderen en alleen werkende. Door bezuinigingen van de huidige economie moeten steeds meer mensen alleen gaan werken. Ook hebben ouderen vaker een onveilig gevoel. Met de alarmknop en opvolging van VSS Security zorgen we voor meer veiligheid van ouderen en alleen werkende.

Op deze knop zitten de volgende functies:

  1. Fysieke drukknop.
  2. Valdetectie (optie)
  3. Dodemansfunctie (optie) en ideaal voor alleen werkende.

Doordat er geen alarmcentrale tussen zit komt de melding direct bij meerdere surveillanceauto’s binnen. In combinatie met onze keyholding kunnen wij het alarm snel opvolgen.

alleen werkende:

Als uw medewerker de hele nacht aan het werk is en hij reageert niet op de dodemansfunctie, dan krijgen wij automatisch een melding om te gaan kijken. uiteraard proberen wij tijdens het aanrijden contact te zoeken met de alarmgever.

Ouderen:

Mocht u zich niet veilig voelen of u bent in paniek, dan kunt u de knop indrukken zodat wij direct komen kijken. Ook is het mogelijk om een familielid mee te nemen in de alarmering.

Neem contact op voor de mogelijkheden en wij begeleiden u vrijblijvend in deze oplossing van veiligheid.