Welkom bij Verhofstadt Security Service

Uw bewakingspartner in de regio Oost-Brabant!

Vakantieservice van VSS-Security

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u zich geen zorgen wil maken over uw woonhuis en eigendommen. Met de vakantieservice van VSS-Security kunt u uw woonhuis met een gerust hart achterlaten.

Surveillant houdt deskundig oogje in het zeil

Vaak wordt bij afwezigheid een beroep gedaan op buren, familie of vrienden om een oogje in het zeil te houden. Maar wat als zij tijdens uw vakantie niet beschikbaar zijn?
Het in schakelen van een professionele bewaking of beveiliging van uw woonhuis is de oplossing. Tijdens uw afwezigheid houden de surveillanten van VSS-Security uw woonomgeving in de gaten om eventuele onregelmatigheden vast te stellen.

Toezicht van buiten en binnen door sleutelbeheer

Indien gewenst kunt u ook uw sleutels in beheer geven bij VSS-Security. Dit wordt keyholding genoemd. Het voordeel hiervan is dat onze surveillant bijvoorbeeld de gordijnen open en dicht kan doen, de brievenbus leegt en en de planten water Geeft. Zo weet u zeker dat niemand anders dan onze surveillant toegang heeft tot uw woning. Wel zo’n veilige gedachte!

Inschakelen hulpdiensten

En als er dan toch iets gebeurd? Dan leggen wij direct contact met u en met de juiste hulpdiensten, variërend van politie of brandweer tot een aannemer of glaszetter. Onze surveillant blijft namens u aanwezig tot de hulpdiensten zijn gearriveerd en de eventuele schade is hersteld.

VSS Security…. Een vertrouwd gevoel van veiligheid!