Kom jij ons team versterken?

Beveiligingsbedrijven pleiten voor kwaliteit en fatsoenlijk Handelen.

Op woensdag 14 februari heeft VSS Security samen met 22 andere beveiligingsbedrijven uit het land de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. De Code Verantwoordelijk Marktbedrag pleit voor kwaliteit en fatsoenlijk handelen in het proces van aanbesteden.

Daarmee bevestigt VSS Security en haar branche genoten dat zij invulling geven aan het verbeteren van het marktgedrag bij aanbestedingen beveiliging, vanaf het moment van het in de markt zetten van een tender tot en met de uitvoering van het contract.

Alle ondertekenaars tijden deze bijeenkomst zijn actief in de particuliere beveiligingsbranche die veel te maken hebben met aanbestedingen door zowel overheden als private partners.

Dienstverlening in beveiligingsbranche naar een hoger niveau.

Veiligheidsscan stappen
Met het ondertekenen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag is aan een belangrijke voorwaarde om de kwaliteit van dienstverlening in de branche naar een hoger niveau te trekken’ voldaan.

“Samen met deze 23 (nieuwe) ondertekenaars van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag staan we voor een goed product tegen een fatsoenlijke beloning voor alle betrokkenen” aldus Algemeen directeur van Trigion en lid van de Codekamer Beveiliging Ellen Groenewoudt.

Inmiddels hebben ruim 1.400 partners de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, hier is een overzicht beschikbaar op Codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl.