Kom jij ons team versterken?

“Ik heb al een alarmsysteem en camera’s. Heb ik dan wel een bewakingsdienst nodig?”

Bewakingsdienst ook bij alarmsysteem met camera een toegevoegde waardeDat is een vraag die wij wel eens horen. Veel bedrijven en particulieren hebben tegenwoordig een alarmsysteem. En in de meeste gevallen kan dat alarmsysteem eenvoudig via een app op een mobiele telefoon bediend worden. Vaak kan er zelfs live meegekeken worden op de camerabeelden. Voor het terugdringen van nodeloze alarmopvolgingen is dat absoluut een perfecte oplossing! Je zou onterecht de indruk kunnen krijgen dat een bewakingsdienst hierdoor overbodig wordt. Maar wat doet u als u constateert dat er wel iets aan de hand is? Veel bedrijven en winkels maken tegenwoordig gebruik van een mistmachine. Deze mist-machine zet de gehele ruimte binnen enkele seconden vol met rook als het alarm afgaat. Hiermee wordt gezorgd dat inbrekers snel zicht op de ruimte verliezen. Maar kunnen uw camera’s dan wel door die rook kijken? Gaat u of uw medewerker dan in de nachtelijke uren een kijkje nemen? Vindt u dit een veilig gevoel? U weet immers niet wat u gaat aantreffen. En wat als u niet bereikbaar of beschikbaar bent? Wie gaat er dan actie ondernemen? Verwacht u van uw medewerkers dat zij rekening houden met uw alarmsysteem, in hun vrije tijd? En zorgt hij of zij dan voor de schade-afhandeling op uw bedrijf of het ventileren van de winkel tijdens de nachtelijke uren? Of gaat u dat zelf doen?

Ontzorging van een bewakingsdienst.

Hier komt dan toch weer de traditionele beveiliger om de hoek kijken! Een beveiliger die wel 24/7 rekening houdt met uw alarmsysteem en altijd in de buurt is. U kunt deze beveiliger oproepen wanneer het noodzakelijk is, door deze op de tweede of zelfs op de eerste plaats in het waarschuwingsprotocol van uw meldkamer te plaatsen. Indien u zelf niet bereikbaar bent, kan de beveiliger direct als back-up fungeren. Hij is snel ter plaatse en blijft aanwezig totdat de schade aan uw pand weer afgedicht is.

“Een bewakingsdienst is niet overbodig, maar is juist een perfecte aanvulling op uw elektronische beveiliging”.

Bekijk onze pagina over onze alarmopvolging. Daar vindt u tevens een animatievideo waarin we eenvoudig de werking van onze alarmopvolging uitleggen. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of onderstaande contact formulier invullen.

Contactformulier:

3 + 13 =

Contactinformatie

VSS Security B.V.
Oudestraat 13A
5421 WB Gemert
T: 088-3040900
info@vss-security.nl

Coördinator van dienst
088-3040903