Kom jij ons team versterken?

Inbraak. Het zal je maar gebeuren.

InfoGraphic Gemiddeld zijn er toch nog zo’n 170 inbraken per dag! Gelukkig kun je zelf heel wat doen om de kans op inbraak te verkleinen.
Ongeveer 80% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Zij werken over het algemeen met klein materiaal: een tang of een schroevendraaier.
De gelegenheidsinbreker komt pas in actie als hij een huis ziet waar op eenvoudige en snelle manier wat te halen valt. Hij houdt niet van goede verlichting, stevig hang- en sluitwerk en degelijke ramen en deuren. Hij heeft trouwens ook een hekel aan  oplettende bewoners en buren.  Dus hoe beter beveiligd je huis is, hoe langer de inbreker er over moet doen om binnen te komen, hoe groter de kans dat hij afhaakt. Of nog beter: het helemaal niet probeert. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet. U kunt de PDF met inbraak preventie tips downloaden door op de afbeelding te clicken.

Waar moet ik op letten bij het beveiligen van mijn huis?

Maar liefst 65.000 inbraken per jaar. Dat betekent 5417 keer per maand of 178 inbraken per dag. 9 van de 10 huizen zijn niet inbraakveilig. Download de PDF waarin wij laten zien wat jij zelf kunt doen om inbrekers buiten de deur te houden.
Wil je er zeker van zijn dat jouw woning boefproof is, nodig dan de expert van VSS Security thuis uit voor een keuring. Deze expert controleert dan of je huis voldoet aan een aantal belangrijke eisen.

Veiligheidsscan laten uitvoeren

Veiligheidsscan stappen
VSS Security staat voor persoonlijk contact en advies. Een specialist van VSS Security kan bij u langs komen om een veiligheidsscan voor uw object uit te voeren. Uw hang- en sluitwerk wordt dan nagekeken, veelvoorkomende inbraakmethoden worden uitgelegd en u krijgt advies en preventietips over wat u kunt doen om een woninginbraak te voorkomen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Vraag meer informatie voor een veiligheidsscan op, door het formulier in te vullen.

Wilt u een uitgebreid advies voor uw woningbeveiliging?

Vul dan het contact formulier in, of bel 088-3040900