088-3040900 info@vss-security.nl
Slide 1 - copy
WIJ GROEIEN!
Kom jij ons team versterken?
werken in de beveiliging
Wij zoeken per direct medewerkers Mobiele surveillance
werken in de beveiliging
Wij zoeken per direct allround beveiligers in de regio Helmond
Slide 1 - copy - copy
WERKEN IN DE BEVELIGING
Ben jij de beveiliger die bij ons past?
Wij bieden u:
Een afwisselende baan in een prettige werksfeer!
werken in de beveiliging
Een salaris volgens de CAO voor Particuliere Beveiligingsorganisaties
previous arrow
next arrow

Werken bij VSS Security

VSS Security is een vanuit Gemert opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van beveiligingsoplossingen.
24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze medewerkers klaar om onze klanten te ontzorgen. Wij staan bekend om onze betrokkenheid, korte communicatielijnen en flexibele dienstverlening.

Als medewerker bij VSS Security heb je een zelfstandige, uitdagende, en klantgerichte baan in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij ontvang je een prima salaris conform CAO particuliere beveiliging.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de beveiliger die bij ons past? Iemand die in staat is om het beste uit zich zelf te halen? Die proactief is en die rustig blijft in verschillende situaties? Dan ben jij wellicht degene die VSS Security zoekt! Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct online.

 

Actuele vacatures:

MOBIELE SURVEILLANCE

ALLROUND BEVEILIGER

OBJECTBEVEILIGER

Open sollicitatie 

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrokken en deskundige medewerkers.
Staat er op dit moment geen passende functie voor u tussen onze vacatures, maar wilt u wel graag bij VSS Security werken? Dan ontvangen wij graag uw open sollicitatiebrief en CV. U kunt deze gegevens sturen naar info@vss-security.nl

Na ontvangst beoordelen we of er op korte termijn mogelijkheden binnen VSS Security zijn die aansluiten bij uw wensen, opleiding en ervaring. Is dit het geval dan bewaren wij uw gegevens gedurende zes maanden in ons portefeuillebestand. Wij streven er naar om u binnen twee weken te informeren.

Wij zijn een familiebedrijf met een gemeende betrokkenheid bij onze medewerkers. 
Door een verankerd integriteitsbeleid, goed werkgeverschap en investering in onze medewerkers, behouden wij een gemotiveerd, servicegericht en representatief team!

Vanuit de centrale vestiging in Gemert onderhouden wij contact met onze medewerkers in de diverse beveiligings-units onderweg.

Beveiligen is een zaak van mensen. Wij houden professionaliteit & Kwaliteit hoog in het vaandel! Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold, om zo hun theoretische en praktische kennis op pijl te houden.

Pin It on Pinterest

Share This