Werken bij VSS Security!

Zie jij het bewaken van veiligheid, orde en rust als een uitdaging? En wil je graag een verantwoordelijke functie? Solliciteer dan bij VSS Security.

Vacatures:

 

Open sollicitatie

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrokken en deskundige medewerkers.
Staat er op dit moment geen passende functie voor u tussen onze vacatures, maar wilt u wel graag bij VSS Security werken? Dan ontvangen wij graag uw open sollicitatiebrief en CV. U kunt deze gegevens sturen naar info@vss-security.nl

Na ontvangst beoordelen we of er op korte termijn mogelijkheden binnen VSS Security zijn die aansluiten bij uw wensen, opleiding en ervaring. Is dit het geval dan bewaren wij uw gegevens gedurende zes maanden in ons portefeuillebestand. Wij streven er naar om u binnen twee weken te informeren.

Geïnteresseerd in één van onze vacatures?

Stuur dan uw CV, pasfoto en begeleidend schrijven naar info@vss-security.nl

Telefonische sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Wij zijn een familiebedrijf met een gemeende betrokkenheid bij ons personeel, en houden de communicatielijnen graag kort.

Beveiligen is een zaak van mensen. Wij houden professionaliteit & Kwaliteit daarom hoog in in het vaandel! Daarom dat wij onze medewerkers voortdurend trainen om zo hun theoretische en praktische kennis op pijl te houden.

Vanuit de centrale vestiging in Gemert onderhouden wij contact met onze medewerkers in de diverse beveiligings-units onderweg.

Pin It on Pinterest

Share This