Open sollicitatie 

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrokken en deskundige medewerkers.
Staat er op dit moment geen passende functie voor u tussen onze vacatures, maar wilt u wel graag bij VSS Security werken? Dan ontvangen wij graag uw open sollicitatiebrief en CV. U kunt deze gegevens sturen naar info@vss-security.nl

Na ontvangst beoordelen we of er op korte termijn mogelijkheden binnen VSS Security zijn die aansluiten bij uw wensen, opleiding en ervaring. Is dit het geval dan bewaren wij uw gegevens gedurende zes maanden in ons portefeuillebestand. Wij streven er naar om u binnen twee weken te informeren.

Wij zijn een familiebedrijf met een gemeende betrokkenheid bij onze medewerkers. 
Door een verankerd integriteitsbeleid, goed werkgeverschap en investering in onze medewerkers, behouden wij een gemotiveerd, servicegericht en representatief team!

Vanuit de centrale vestiging in Gemert onderhouden wij contact met onze medewerkers in de diverse beveiligings-units onderweg.

Beveiligen is een zaak van mensen. Wij houden professionaliteit & Kwaliteit hoog in het vaandel! Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold, om zo hun theoretische en praktische kennis op pijl te houden.

Pin It on Pinterest

Share This