Welkom bij Verhofstadt Security Service

Uw bewakingspartner in de regio Oost-Brabant!

Werken bij VSS Security

VSS Security is een vanuit Gemert opererende organisatie gespecialiseerd op het gebied van beveiligingsoplossingen.
24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze medewerkers klaar om onze klanten te ontzorgen. Wij staan bekend om onze betrokkenheid, korte communicatielijnen en flexibele dienstverlening.

Als medewerker bij VSS Security heb je een zelfstandige, uitdagende, en klantgerichte baan in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij ontvang je een prima salaris conform CAO particuliere beveiliging.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de beveiliger die bij ons past? Iemand die in staat is om het beste uit zich zelf te halen? Die proactief is en die rustig blijft in verschillende situaties? Dan ben jij wellicht degene die VSS Security zoekt! Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct online.

 

Actuele vacatures:

Mobiel surveillant 32 uur per week

Mobiel surveillant 32 uur per week

ALLROUND BEVEILIGER

Objectbeveiliger Ekkersrijt Son en Breugel 32 uur per week

Objectbeveiliger Deurne 32 uur per week

Open sollicitatie 

Wij zijn regelmatig op zoek naar betrokken en deskundige medewerkers.
Staat er op dit moment geen passende functie voor u tussen onze vacatures, maar wilt u wel graag bij VSS Security werken? Dan ontvangen wij graag uw open sollicitatiebrief en CV. U kunt deze gegevens sturen naar info@vss-security.nl

Na ontvangst beoordelen we of er op korte termijn mogelijkheden binnen VSS Security zijn die aansluiten bij uw wensen, opleiding en ervaring. Is dit het geval dan bewaren wij uw gegevens gedurende zes maanden in ons portefeuillebestand. Wij streven er naar om u binnen twee weken te informeren.